Bon Nadal

Amb els millors desitjos que passeu unes bones festesBon Nadal i millor 2019!​
Recordeu… el dia 8 comencem les classes
Anuncis

Taller parlem i cosim

El taller de cosir i parlar que va nèixer amb el propòsit de millorar la llengua catalana de les nostres participants, ha donat els seus primers fruits. Aquí us deixem una mostra del que s’ha fet… el parlar no es pot apreciar en aquesta imatge, però han millorat força.

L’Escola d’Adults Natura promou els hàbits saludables a Pineda

En el marc de la campanya “La salut som tots”, impulsada per l’Ajuntament de Pineda de Mar, l’Escola d’Adults Natura, ha decidit implicar-se amb diferents activitats per fomentar i promoure els hàbits saludables.
Es tracta d’una iniciativa que té la intenció d’implicar de forma transversal a la ciutadania per promocionar el benestar físic, mental i social.
Per assolir aquests objectius, Pineda ha organitzat tot un conjunt d’accions en el marc el projecte ComSalut, conscients que més del 80% dels determinants de la salut són fora del sistema sanitari, entenent l’abordatge comunitari com a element clau.
L’Escola d’Adults Natura ha començat a organitzar tots els dilluns unes caminades saludables dinamitzades pels alumnes de l’assignatura d’Educació per a la Salut.
Així, fruit d’un treball cooperatiu entre les regidories de Salut, Gent Gran i Esports, l’ABS i la mateixa Escola d’Adults, va néixer el projecte «Caminem per la salut!».Als alumnes se’ls va proposar liderar aquest projecte, dissenyar les rutes i la difusió. Per tal d’estar més preparats se’ls va formar en activitat física a càrrec del Tècnic d’Esports i en hàbits saludables a càrrec del personal sanitari de l’ABS. S’han creat dues rutes adaptades a diferents grups dels usuaris del Casal Les Mèlies i cada dilluns a les 10 h faran un itinerari pel municipi guiats pels alumnes de l’Escola d’Adults.
Gràcies a tots els alumnes de GES I per dur a terme totes les activitats proposades amb carinyo i dedicació.

Acte inagural de l’Escola d’Adults

L’escola ha feu un acte inagural a l’auditori de Pineda amb tots els alumnes i el professorat de les diferents formacions i cursos de l’ensenyament d’adults a Pineda.

La directora, Marisol escribano, ha presentat un per un els professors de l’escola.

L’actor Juanjo Camarena ha donat un toc d’humor i de reflexió a l’acte i ha sabut conectar amb simpatia amb tot l’alumnat, d’edats i de cultures diverses. Menstrestant, la regidora d’Educació i Joventut, Sònia Moraleda, ha posat en valor la tasca del professorat i ha encoratjat als alumnes a aprofitar tot l’aprenentatge que se’ls ofereix.

 

En Juanjo Camarena a l’Acte inagural 41991064_2116392361725908_7604640850592661504_n