Setmana de la gent gran

Del 3 a l’11 de maig es celebra la setmana de la gent gran.

Per començar el divendres 3 hem fet un esmorzar al casal d’avis, hem compartit entrepans, sucs… i també experiències, acudits i somriures.

Aquí teniu unes imatges¡¡

Anuncis

Visita a l’exposició: PERTEGAZ a Pineda

El dilluns 6 de maig els alumnes de GES I i gent gran que participen al projecte CAMINAR PER LA SALUT hem visitat l’exposició PERTEGAZ a Pineda.

L’exalcalde Josep Luís Fillat i amic íntim de Pineda ens ha fet una visita guiada per l’exposició i ens ha explicat anècdotes viscudes amb el modista d’alta costura.

Ens ha agradat molt.

aquí deixem una mostra.

GIMCANA GES II TARDA

Les i els alumnes de GES II han preparatat una gimcana sobre hàbits saludables per les i els usuaris de l’espai jove de Pineda, dintre de la setmana de la Salut de Pineda.

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física i del Dia Mundial de la Salut , els nostres alumnes han preparat una serie de divertides proves que han realitzat els joves i hem finalitzat compartint  un berenar del més saludable!!

Gràcies a totes i tots pel vostre entusiasme!!

DONES DE PINEDA

El projecte DONES DE PINEDA va néixer a la nostra escola i va ser  compartit amb el PTT de la nostra població.

Un projecte a on s’ha volgut donar a conèixer diferents dones de Pineda que estan desenvolupant una tasca dintre o fora de la nostra població  i, potser, no són conegudes aquí:

S’han entrevistat 16 dones , totes vives a excepció de la Maria Serrat ( morta fa un any i mig, per la qual cosa s’ha entrevistat a la seva filla), s’han transcrit les seves entrevistes i hem fet servir els aparadors de les  botigues  per decorar-los amb el seu avatar, l’entrevista, una foto d’ella i alguns elements representatius en alguns dels casos.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Volem donar les gràcies a totes elles, a tots els establiments que han confiat en nosaltres i  a totes i tots els alumnes que formen part de l’escola d’adults. GRÀCIES

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Caminar per la salut

Alumnes de GES I de l’escola d’adults han iniciat un projecte molt interessant. Es tracta de fomentar la relació entre joves i persones del casal d’avis Les Mèlies, gràcies a l’activitat física.
L’activitat física és caminar durant una hora amb una estona d’escalfament, a l’inici de l’activitat, i una estona per tornar a la calma.
Per aconseguir-lo els alumnes han fet un feina prèvia:
– dibuixar diferents rutes de la població
– cartell informatiu
– preparació física per l’escalfament.
– ganes de compartir experiències.

El projecte estarà documentat amb fotografies i vídeos amb els que al final de curs farem una exposició.

Es una experiència molt maca, s’estant creant relacions entre tots els sentits: joves- gent gran, joves-joves, gent gran- gent gran,… al final el que busquem és el benestar personal.

 

 

Taller parlem i cosim

El taller de cosir i parlar que va nèixer amb el propòsit de millorar la llengua catalana de les nostres participants, ha donat els seus primers fruits. Aquí us deixem una mostra del que s’ha fet… el parlar no es pot apreciar en aquesta imatge, però han millorat força.