L’Escola d’Adults Natura promou els hàbits saludables a Pineda

En el marc de la campanya “La salut som tots”, impulsada per l’Ajuntament de Pineda de Mar, l’Escola d’Adults Natura, ha decidit implicar-se amb diferents activitats per fomentar i promoure els hàbits saludables.
Es tracta d’una iniciativa que té la intenció d’implicar de forma transversal a la ciutadania per promocionar el benestar físic, mental i social.
Per assolir aquests objectius, Pineda ha organitzat tot un conjunt d’accions en el marc el projecte ComSalut, conscients que més del 80% dels determinants de la salut són fora del sistema sanitari, entenent l’abordatge comunitari com a element clau.
L’Escola d’Adults Natura ha començat a organitzar tots els dilluns unes caminades saludables dinamitzades pels alumnes de l’assignatura d’Educació per a la Salut.
Així, fruit d’un treball cooperatiu entre les regidories de Salut, Gent Gran i Esports, l’ABS i la mateixa Escola d’Adults, va néixer el projecte «Caminem per la salut!».Als alumnes se’ls va proposar liderar aquest projecte, dissenyar les rutes i la difusió. Per tal d’estar més preparats se’ls va formar en activitat física a càrrec del Tècnic d’Esports i en hàbits saludables a càrrec del personal sanitari de l’ABS. S’han creat dues rutes adaptades a diferents grups dels usuaris del Casal Les Mèlies i cada dilluns a les 10 h faran un itinerari pel municipi guiats pels alumnes de l’Escola d’Adults.
Gràcies a tots els alumnes de GES I per dur a terme totes les activitats proposades amb carinyo i dedicació.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s